Welkom op de website van het dorp Doezum

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Fout
  • XML Parsing Error at 1:926. Error 9: Invalid character

Vereniging "Ons Dorspbelang Doezum"

Voorzitter: Jan Saathof
tel: 06-15510058
Secretaris/notulist: Nelleke Bosklopper
tel: 06-53213603
Penningmeester: Robbert Oegema
tel: 06-53292102
Bestuurslid: MariŽlle Smit
tel: 06-23191187
Bestuurslid: Piet van der Hoek
tel: 06-48020569
Bestuurslid
Richard Kloosterman
tel: 06-52090713
Bestuurslid: Ingrid Top

tel: 06-53990017

Digitaal contact: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor vragen, aandachtspunten, tips, suggesties en verdere zaken in het belang van ons dorp mag u altijd contact zoeken met een van de bestuursleden.

Het bestuur van vereniging "Ons Dorpsbelang" is het hele jaar door bezig met het optimaliseren van de leefbaarheid in Doezum.

Ook het organiseren van veel verschillende activiteiten hoort daarbij. Maar dat doet het bestuur niet alleen, zij hebben hulp van veel commissies:

Er zijn heel wat vrijwilligers actief in ons dorp en daar kunnen we met z'n allen heel trots op zijn.

* De Feestcommissie; Om de twee jaar hebben we een feestweek met veel verschillende en leuke activiteiten, om de vier jaar is de grote feestweek. Op de zaterdag van de grote feestweek hebben we een optocht van versierde wagens waar alle buurten/buurtverenigingen een mooie wagen laten zien. In juni 2011 zal het thema van de optocht : Landen zijn. De feestcommissie is al weer druk bezig er weer een leuke en gevarieerde week van te maken.

* De Paardencommissie: Deze commissie verzorgd de jaarlijkse ringsteekwedstrijden in Doezum.

Hier gebroeders Jager in actie (2015)

* Speelweekcommissie: In de zomervakantie organiseert deze commissie een speelweek voor de basisschoolkinderen. Ze gaan o.a. zelf hutten timmeren en doen heel veel leuke spelletjes.

* Kinderactiviteitencommissie: Vier activiteiten per jaar worden door deze commissie georganiseerd, zoals een disco, paaseieren zoeken, knutselmiddag en een filmmiddag. Het is bedoeld voor de basisschoolkinderen.

* E-Blitz organiseert activiteiten en soosavonden voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar. Kijk op www.e-Blitz.nl voor meer informatie.

* DOP organiseert aan het eind van het jaar een paar dagen hele leuke activiteiten voor jong en oud. De meeste Doezumers luisteren deze dagen naar DOP-radio. Als afsluiter het Oud/Nieuwjaarsfeest, veel Doezumers kijken uit naar dit jaarlijks terugkerend feest. Kijk op www.DOP.nl voor meer informatie.

* Redactie Doezumer Proat: de redactie bestaat uit drie dames. Ze zorgen er voor dat vijf keer per jaar een krantje bij alle Doezumers in de bus kan komen. In de Proat staan alle wetenswaardigheden van Doezum. Heeft u ook een leuke anekdote of een leuk nieuwtje te vertellen: stuur een mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Contactpersoon advertenties is Richard Kloosterman, tel: 06-520 907 1306-520 907 13 .

* Kerstworkshop: Een gezellige avond vlak voor de Kerst, waarin een leuke, aparte kerstcreatie wordt gemaakt onder deskundige leiding.

* Fietscommissie: Deze commissie verzorgt jaarlijks een spannende fietstocht door ons mooie Westerkwartier.

* Historische werkgroep: De werkgroep heeft de laatste jaren hard gewerkt aan het tweede boek over Doezum. Het boek "De tijd in verhalen" is in november 2012 uitgekomen. De werkgroep heeft een dorpsarchief ingericht, op dit moment nog in de Branding. Heeft u nog notulenboeken of andere bijzondere dingen, stukken of foto's van of over Doezum, dan houdt de werkgroep zich aanbevolen. Er kunnen eventueel foto's of kopieŽn gemaakt worden van het origineel.

* Marktcommissie: Deze commissie organiseert op 27 april de Koningsmarkt of het Rondje Doezum. In december organiseren ze een kerstmarkt in en bij Het Anker.

 
Banner

Agenda

22 november 2019 20:00 - 23:59
Klaverjassen
23 november 2019 08:30 - 12:00
Oud papier bij de weg
23 november 2019 14:00 - 17:00
Intocht Sinterklaas