Welkom op de website van het dorp Doezum

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Bunkertocht Trimunt 2018

Bunkertocht Trimunt 2018 
Op zaterdag 2 juni 2018 worden vanuit een bunker op Trimunt een drietal prachtige wandeltochten georganiseerd. Het gaat om unieke, zelf samengestelde routes door een omgeving vol bos, heide en coulisselandschap. Vergeet de tijd en geniet van de natuur! Onderweg zijn verschillende rust/stempelpunten met catering en toiletten.
U kunt kiezen voor een route van 5 km, 12,5 km of 25 km. Voor de kinderen hebben we bij de route van 5 km leuke vragen en opdrachten bedacht.
Het startpunt is bij het clubhuis van Motorclub Marum e.o., Kloosterweg 4 te Marum (Bij het circuit van Trimunt). Bij dit start- en eindpunt is het ook mogelijk om even lekker te zitten en iets te eten of te drinken. Voor de kinderen is er een gratis springkussen aanwezig. Starttijd: Tussen 9.00 uur en 11.00 uur voor alle afstanden. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per
persoon. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50. Deze gelden komen geheel te goede aan de Stichting Mont Ventoux, groot verzet tegen kanker. 
Inschrijven is mogelijk via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via Tineke Renkema, 06-46694413. De organisatie van de Bunkertocht is in handen van VVA in Actie, “Groot verzet tegen kanker”. Meer informatie over het team kunt u vinden via Facebook, via www.grootverzettegenkanker.nl of telefonisch via bovenstaand telefoonnummer.

 
Banner