Welkom op de website van het dorp Doezum

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Werkzaamheden Provincialeweg

Reconstructie Provincialeweg

Na jaren van plannen maken, besprekingen, aanpassingen van plannen en later ook inspraakbijeenkomst en andere voorlichtingen is het dan zover dat de provinciale weg nu daadwerkelijk wordt aangepakt. De werkgroep binnen Doezum die zich heeft ingezet voor de herinrichting heeft een erg lange adem gehad en zich tot het eind ingezet. Belangrijkste zaak wat is gerealiseerd is een doorlopend fietspad van voor naar achter in het dorp wat behoorlijk passen en meten is geweest, maar waar uiteindelijk wel ruimte voor is gevonden door de provincie. Zo hoeven de fietsers niet meer op de weg tussen het doorgaande verkeer te fietsen. Hartelijk dank voor al die uurtjes en communicatie die hierin heeft gezeten!

Wegwerkzaamheden N980 tussen Grootegast en Doezum

30 augustus 2019

Vanaf maandag 2 september vindt er groot onderhoud plaats aan de provinciale weg N980, vanaf de Rondweg Grootegast tot aan de Kaleweg bij Doezum. Het asfalt wordt vervangen en de dorpskern van Doezum wordt opnieuw ingericht. De onderhoudswerkzaamheden duren tot begin november. Tijdens de werkzaamheden blijven de bedrijven aan de N980 bereikbaar.

Provinciale weg N980

Vier fasen

De werkzaamheden beginnen na de kruising met de Hoofdstraat van Grootegast en zijn opgedeeld in vier fasen:
• Hoofdstraat tot aan de Munnekeweg in Grootegast.
• Na de kruising Munnekeweg tot aan de slinger in Doezum.
• De slinger in Doezum tot en met het einde van de dorpskern van Doezum.
• Na de dorpskern van Doezum tot en met de Kaleweg.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden blijven de bedrijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Er is een omleidingsroute voor het doorgaande verkeer Sebaldeburen - Kornhorn. Kijk voor meer informatie over de omleidingsroutes op de Slimme Kaart van Groningen Bereikbaar.

 

 
Banner

Agenda

25 oktober 2019 08:00 - 17:00
Uiterste datum inleveren copy
29 oktober 2019 14:30 - 17:00
Ouderensoos
01 november 2019 20:00 - 23:59
Klaverjassen