Welkom op de website van het dorp Doezum

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Update 1 actiecomité en restauratiecommissie St. Vitus

Beste dorpsgenoten en iedereen die de St Vitus een warm hart toedragen.

Op het moment van schrijven (11 juni 2010) is ongeveer 85 % van de lijsten, waarop de door u toegezegde bedragen zijn vermeld, geteld.
En wij kunnen u op de valreep, voor de inlevering van de kopie voor de dorpsproat meedelen, dat we tot nu toe ruim € 19.000,-- aan toezeggingen binnen hebben.
Al een fantastisch bedrag waar de restauratiecommissie heel blij mee is.

De mensen die de lijsten hebben opgehaald willen we ook hier bedanken voor hun inzet, vele handen maken ligt werk. Soms zijn ze wel drie of vier keer langs geweest en troffen nog geen bewoners aan.  Is dit bij u gebeurd en u wilde wel aan de actie meedoen of een bijdrage leveren? Geen probleem u kunt nog altijd meedoen. De speciaal hiervoor ingestelde rekeningnummers luiden: 3014077 of 323720013.  Als u dan ook nog even vermeld dat het om de dakpannenactie gaat of een vrije gift dan is het ook geregeld. Ook diegene die de toezegging voor dit jaar nog niet hebben overgemaakt kunnen de genoemde rekeningnummers hiervoor gebruiken.

We houden u steeds op de hoogte van de toezeggingen. En u kunt de financiële stand van zaken ook aflezen op de thermometer die hiervoor bij de St. Vitus is geplaatst. Hierop wordt het totale bedrag van alle acties bijgehouden. U weet natuurlijk ook dat we nog pentekeningen hebben, er een dvd in de maak is en het boekje over de St. Vitus, geschreven door Jaap van der Veen, weer in productie is genomen.

Een vriendelijke groet,
Het actiecomité en restauratiecommissie St Vitus.

 
Banner