Na jaren werkzaam te zijn geweest als automonteur, is Piet Bosklopper op 1 januari 1990 een eigen garagebedrijf begonnen.

Door de kwaliteit en persoonlijke benadering groeide het vertrouwen en de klantenkring van Garage Bosklopper. Zijn zoon Anne kon zijn baan niet langer combineren met het vele garagewerk en werd partner in het familiebedrijf. De aansluiting begin 1991 bij Vakgarage was dus een logische stap. In oktober 2001 is er een grote moderne werkplaats achter het huis van Anne Bosklopper geopend.


Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Er zijn ruim 150 andere Vakgarages aangesloten die allemaal zijn gecertificeerd bij BOVAG en RDW erkend. De monteurs van Vakgarage Bosklopper zijn goed opgeleid en hebben de kennis om alle automerken prima te onderhouden, zo bieden wij een full-service aanbod voor alle automerken. Service en gemoedelijkheid staan hoog in ons vaandel, wij luisteren naar uw wensen, treden in overleg en hebben een haal- en brengservice en bieden een gratis leenauto indien nodig.


Naast reparatie, onderhoud en verkoop hebben wij sinds 2008 ook een autoverhuurservice voor personenauto`s, busjes en kleine vrachtauto`s tegen zeer gunstige tarieven onder de naam: Bosklopper Verhuur.

www.bosklopperverhuur.nl
www.autoexcellent-bosklopper.nl