Er staan weer een aantal leuke activiteiten in de planning:

24 februari: Kindercarnaval in t Stuurhuus van 18.30 tot 20.00 uur

10 april: Paaseieren zoeken in het Doezumerbos

19 mei: Siamees race

19 juli: Lollies plukken

 

Van 27 januari t/m 10 februari 2023: Doezumer Speurrrr

We hebben voor jullie een speurtocht uitgezet die je kunt lopen wanneer je maar uitkomt. Van 27 januari tot/met 10 februari hangen er overal op de route letters. Het is de bedoeling dat tijdens het lopen van de speurtocht VEERTIEN letters verzameld worden, die in de juiste volgorde gezet moeten worden en zo een woord vormen. De start is bij t Stuurhuus. De route staat in de Doezumerproat en de oplossing en je naam kun je appen naar 06-20082357

De Feestcommissie Doezum heet vanaf nu The Party Company Doezum. Ja ja, ok wij gaan met de tijd mee. Voorzien van een nieuwe naam en een nieuw logo gaan wij vol energie het nieuwe jaar in. Zoals het nu lijkt kunnen we elkaar weer gewoon ontmoeten en feest gaan maken. De data van de feestweek is dinsdag 13 juni t/m zaterdag 17 juni 2023!!

De invulling van de feestweek is nog een verrassing. Vanaf nu zullen we jullie via de Doezumerproat en social media op de hoogte houden en steeds meer bekend maken over het programma.

Lijkt het jou leuk om The Party Company te komen versterken? Neem contact op met één van de commissieleden of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen je hulp goed gebruiken!

The Party Company bestaat uit: Eric Martini, Iris Top, Anita Hofman, Henk Top, Alwin Hut, Ellen Bos, Folkert Jan de Jong, Tineke Renkema

Toneelvereniging Apart Volk

speelt op 3, 4, 10 en 11 februari 2023:

“Drie is teveel”

   Een klucht in drie bedrijven geschreven door

                Johan Blaaser sr. en jr.

In het dorpshuis ’t Stuurhuus te Doezum

Kaarten ( € 6,-) vanaf 13-01-’23 verkrijgbaar bij:

Gjaltema Doezum

         of

Via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

       Meer info: 06-48586001                            

Het begint om 19.45 uur, maar de zaal is open vanaf 19.00 uur

Het stuk gaat over het gezin Gravezande. Ze verwachten bezoek van de schatrijke Nederlandse familie Oldenbach uit Amerika. Hun zoon, die de dochter van de familie Gravezande uit het verleden kent, wil het contact met haar weer oppakken, maar zij voelt hier niets voor en bedenkt een plan. Hierbij speelt de monteur van de centrale verwarming, genaamd Drie(kus), een belangrijke rol. Hij is echter een apart geval die het met de manieren niet zo nauw neemt en zegt waar het op staat.De ontvangst van de gasten wordt een afgang. De schrik van de dochter, Lenie, is groot als ze ontdekt dat de jongeman, genaamd Freek, een vlotte knappe vent is. Vele komische taferelen spelen zich af.

 

 

 

Een avondje klaverjassen?

Kom op onderstaande data naar 't Stuurhuus in Doezum (Perastraat 23).

Inloop vanaf 19.30 uur. De inleg is € 7,00 en iedereen heeft prijs!

Klaverjassen kan op: 25 november 2022, 16 december 2022, 27 januari 2023, 17 februari 2023, 17 maart 2023.