Dit jaar heeft de wandelcommissie weer een wandeltocht georganiseerd. Er zijn een viertal routes:

 - 5 km voor het hele gezin; start is vanaf 10.00 uur

- 10 km voor wie van de natuur houdt; start is vanaf 10.00 uur

- 15 km voor wie 25km net iets te lang vindt; start is tussen 9.00 uur en 10.00 uur

- 25 km voor de ervaren wandelaars; start is tussen 9.00 uur en 9:30 uur

De fietscommissie heeft weer een mooie tocht in de planning en wel op zaterdag 28 augustus 2021

We starten voor de verandering deze keer gewoon uit Doezum. We starten om 10.00 uur vanaf het nieuwe dorpshuis. De tocht is ongeveer 50 km lang en gaat richting Grijpskerk, Niekerk en andere mooie plekjes in de gemeente Westerkwartier. 

Ook dit jaar wordt er weer een toertocht georganiseerd voor motor, brommer en auto. Dit jaar op 18 september. Noteert u deze datum alvast in uw agenda? De opbrengst gaat natuurlijk ook dit jaar weer naar het nieuwe dorpshuis. Er is een lange en een korte route. De korte is ongeveer 100 km. De lange is ongeveer 200 km. Voor de brommers hebben we een route van 60 kilometer. Alle routes lopen door de noordelijke provincies. 

De route kunt u inlezen in uw navigatie of indien nodig op papier verkrijgen. De kosten voor deelname zijn € 10 per motor, brommer of auto, inclusief een kop koffie. De start is bij het dorpshuis, Perastraat 23 te Doezum. U kunt starten vanaf 09.00 uur, de koffie staat dan klaar. 

Ook belangstellenden die niet meerijden zijn natuurlijk van harte welkom voor een kopje koffie of iets lekkers. We hopen dat we weer een mooie dag hebben! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze voorkeur gaat uit naar opgave van te voren, graag ook op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sociaal werk de Schans brengt eens per twee maanden een inspiratiekalender uit. Hierin worden activiteiten opgenomen die ondanks de coronamaatregelen wél door kunnen gaan. U kunt de kalender downloaden via onderstaande link.

Lees hier de Inspratiekalender mei - juni 2021

Heb je zelf leuke ideeen voor de kalender? Neem dan contact op met de Schans, zij kunnen deze dan meenemen op de volgende kalender. Neem ook even contact op met Dorpsbelang Doezum. Wij kunnen via social media en de website wellicht ook reclame maken voor je idee!