Zaterdag 17 september wordt er weer een toertocht georganiseerd voor motor, auto of brommer. Er is keuze uit een lange tocht van 200 kilometer of een kortere tocht van 100 kilometer. Voor de brommers is er ook nog een route van ongeveer 60 kilometer beschikbaar. De routes gaan door de mooie noordelijke provincies en zijn op papier of in te lezen in je navigatie. Deelnamekosten zijn € 5,00 per voertuig. De start is vanaf 9.00 uur vanaf 't Stuurhuus, Perastraat 23 te Doezum. Voor vertrek hebben we de koffie klaar staan en bij terugkomst hebben we uiteraard ook iets voor de inwendge mens. Voor meer informatie en / of opgave kun je terecht bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het heeft de voorkeur om van te voren aan te melden.

 

 

 

Elke zaterdag kunnen er snacks besteld worden in 't Stuurhuus. Bestellen kan vanaf 17.00 uur en afhalen tot 19.30 uur Telefoonnummer voor bestellen: 0594-785603.

Ook is elke zaterdagmiddag vanaf 17.00 uur het huiskamercafé geopend. Kom gezellig langs om te snacken of om bij te praten. Iedereen is welkom.

De Kidz Club heeft nog twee leuke activiteiten op het programma staan:

Op 3 juni is de Siamees Race op Woelig Water van 18.30 tot 20.00 uur.

In het Doezumerbos hangen op 14 juli allemaal lollies, die je mag komen plukken, het begint om 18.30 uur.

De dames van de Kidz Club, Daniëlle, Hanneke, Dorien en Sandra hopen dat er veel kinderen aan deze activiteiten komen meedoen.

Vrijdag 12 november hebben dorpswethouder Geertje Dijkstra-Jacobi van de gemeente Westerkwartier en gedeputeerde Fleur Gräper van de provincie Groningen het nieuwe dorpshuis ’t Stuurhuus in Doezum geopend.
Het nieuwe dorpshuis is met grote inzet van de inwoners, het bestuur, de bouwers en anderen tot stand is gekomen. En is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Westerkwartier en subsidie van Provincie Groningen.
Jan Karst van der Vaart en Minze van Dijk hebben de naam onthult van het nieuwe dorpshuis: 't Stuurhuus