De DOP: ook dit jaar zijn we er gewoon weer bij!

In tijden van tegenslag mag er toch nog wel iets leuks te beleven zijn? Dat vinden wij als Doppers in ieder geval wel! Ook in 2020, zo tegen het einde van het jaar zal de DOP acte de prèsence geven. We zijn momenteel alweer druk bezig om een passend programma voor u in elkaar te sleutelen. Uiteraard zal dit aangepast worden aan de huidige omstandigheden, maar dat opent ook weer andere deuren die anders misschien wel nooit geopend waren. Om u een idee te geven: het alom bekende spel ‘Ik Hou Van Doezum’ wordt ook dit jaar gewoon gespeeld. Ook zullen we dit jaar op de 31e december de 70 plussers uiteraard niet vergeten en zullen we de Oliebol van het jaar een de Laatste baby ook niet overslaan. Hoe we alles precies in gaan vullen laten we u uiteraard nog weten.

Wel is bekend dat we dit jaar de radio uitzending zullen verzorgen vanuit het jeugdhonk bij ’t Anker. De DOP neemt dus alvast intrek in het toekomstig Dorpshuis! Doordat we helaas weinig of geen mensen mogen ontvangen zal de radio dit jaar nog belangrijker zijn dan in andere jaren. We gaan de radio uitzending dan ook gebruiken om zoveel mogelijk interactie met het dorp te krijgen. Denk hierbij aan de bekende en nieuwe radio / online spelletjes. Ook gaan we dit jaar een heuse Vinyl-battle organiseren. We hopen jonge en oude vinyl liefhebbers uit Doezum te trekken, die live op de radio hun beste platenten gehore kunnen brengen. Nostalgie ten top dus!

Als Doppers hebben we er hartstikke veel zin in deze speciale editie van de DOP. Geen groot feest tijdens de nacht, maar we staan voor een hoop nieuwe uitdagingen om ook dit jaar oud & nieuw voor Doezum weer onvergetelijk te maken!