Ook dit jaar wordt er weer een toertocht georganiseerd voor motor, brommer en auto. Dit jaar op 18 september. Noteert u deze datum alvast in uw agenda? De opbrengst gaat natuurlijk ook dit jaar weer naar het nieuwe dorpshuis. Er is een lange en een korte route. De korte is ongeveer 100 km. De lange is ongeveer 200 km. Voor de brommers hebben we een route van 60 kilometer. Alle routes lopen door de noordelijke provincies. 

De route kunt u inlezen in uw navigatie of indien nodig op papier verkrijgen. De kosten voor deelname zijn € 10 per motor, brommer of auto, inclusief een kop koffie. De start is bij het dorpshuis, Perastraat 23 te Doezum. U kunt starten vanaf 09.00 uur, de koffie staat dan klaar. 

Ook belangstellenden die niet meerijden zijn natuurlijk van harte welkom voor een kopje koffie of iets lekkers. We hopen dat we weer een mooie dag hebben! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze voorkeur gaat uit naar opgave van te voren, graag ook op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.