Na de zomervakantie starten we in september met veel leuke activiteiten:

Op 3 september is voor de derde keer de Doezumerstruun. Inschrijven kan bij de start in 't Stuurhuus, Perastraat 23 te Doezum. De afstanden zijn: 25 km, start tussen 9.00 en 9.30 uur, of 15 km, start tussen 9.00 en 10.00 uur, de 10 of 5 kilometer starten vanaf 10.00 uur. De routes zijn rondom Doezum. Op de routes zijn controle- en rustpunten, waar gelegenheid is voor een kop koffie of thee. Alle routes zijn bepeild. Inschrijfgeld is t/m 12 jaar € 4,00 en vanaf 12 jaar € 6,00

Op vrijdag 9 september is de voorstelling IJje aans verteld in het 't Stuurhuus. Niet iedereen kon een plaats bemachtigen op 3 juni, dus een tweede kans op 9 september. Plaats reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15108652. Wees er snel bij, want vol is vol!

Zaterdag 10 september houdt CMV Beatrix hun wel bekende en druk bezochte rommelmarkt bij van der Hoek, Provincialeweg 102 te Doezum. Op 3 september komen de leden van de muziek de goede, bruikbare spullen bij u ophalen.

Zaterdag 17 september wordt er weer een toertocht georganiseerd voor motor, auto of brommer. Er is keuze uit een lange tocht van 200 kilometer of een kortere tocht van 100 kilometer. Voor de brommers is er ook nog een route van ongeveer 60 kilometer beschikbaar. De routes gaan door de mooie noordelijke provincies en zijn op papier of in te lezen in je navigatie. Deelnamekosten zijn € 5,00 per voertuig. De start is vanaf 9.00 uur vanaf 't Stuurhuus, Perastraat 23 te Doezum. Voor vertrek hebben we de koffie klaar staan en bij terugkomst hebben we uiteraard ook iets voor de inwendge mens. Voor meer informatie en / of opgave kun je terecht bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het heeft de voorkeur om van te voren aan te melden.