WK (Westerkwartiers Kampioenschap) legpuzzelen zaterdag 12november in Sebaldeburen

Ben jij ook gek op legpuzzelen(en vooral van de puzzels van Jan van Haasteren)? Dan ben je niet alleen. In Nederland zijn heel veelmensen die het leukvinden om alleen of met elkaar een legpuzzel te maken.

Vind jij het leuk om met meerdere teams samen te komen die ook van legpuzzelen houden? Dan zien we je graag zaterdag 12november in ‘t Spectrum in Sebaldeburen.De Activiteitenkoepel van Sebaldeburen.net organiseert daar namelijk een heuse legpuzzelwedstrijd voor jou.

WKLegpuzzelen De wedstrijd start om 19:30 uur. Met je team probeer je zo snel mogelijk een puzzel van 1000 stukjes van Jan van Haasteren te leggen. Het winnende team mag zich WK legpuzzel kampioen 2022 noemen en neemt een leuke prijs mee naar huis. En welke puzzel het wordt, dat houden we nog even geheim.

WK Legpuzzelen voor junioren. ’s Middags om 16:00uur organiseren we het junior WK voor kinderen tot en met 12 jaar. De junioren gaan aan de slag met een puzzel van 360 stukjes. Ook een Jan van Haasteren. Ouders en andere fans zijn van harte welkom om te komen kijken, helpen mag uiteraard niet! En ook hier ligt voor het winnende team een mooie prijs klaar.

Aanmelden: Je kan je team vanminimaal 2 en maximaal 4 personen aanmelden op het volgende emailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in je mail of je meewil doen aan het junior WK of het reguliere WK. De kosten voor de junioren bedragen € 12,-per team. Deelname voor de andere teams bedraagt €20,- per teaminclusief één consumptie per persoon. Aanmelden kan tot 1 november.Voor meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op onze website www.sebaldeburen.net/wklegpuzzelen

Waar: Dorpshuis ’t SpectrumKerkweg 59862 TH Sebaldeburen