Omdat het 't Stuurhuus een jaar bestaat wordt er een vrijwilligersavond georganiseerd op 12 november als dank voor al het werk wat de vrijwilligers verzet hebben. Ben je ook vrijwilliger of geweest, dan kun je je opgeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in ons dorp. Er gebeurt in Doezum ontzettend veel dankzij mensen zoals jullie, die zich als vrijwilliger inzetten voor hun medemens, meehelpen activiteiten te organiseren of helpen bij het vele werk dat binnen het dorpshuis verzet moet worden. Hierdoor is en blijft ons dorp levendig wat erg belangrijk is.

Als bestuur van Stichting Dorpshuis Doezum vinden wij deze belangrijke inzet in ons dorp en onze samenleving heel bijzonder en willen jullie daarom graag persoonlijk bedanken.

Een ouderwets gezellige avond samen, speciaal georganiseerd voor iedereen die heeft bijgedragen aan het dorpshuis in welke vorm dan ook. Tijdens deze sfeervolle avond willen we graag oude tijden beleven en nieuwe herinneringen maken door te genieten van muziek, Hollandse gezelligheid en een hapje en een drankje wat wordt aangeboden door het bestuur.

Programma 12 november

20.00 uur zaal open

20.30 uur Welkomstwoord door Jan Saathof, voorzitter Stichting Dorpshuis Doezum

23.30 uur Einde programma

In verband met de catering horen we graag of je aanwezig zult zijn. Graag uiterlijk 8 november a.s. ontvangen we hiervan bericht per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.