Standhouders gevraagd voor de Kerstmarkt in Doezum Op 13 december2019 in De Haven/Het Anker aan de Perastraat.

Vakantie voorbij en kinderen weer naar school, de regelmaat keert terug. De zomerevenementen zijn voorbij, maar in Doezum zijn we al weer druk met het organiseren van een groots winterevenement; de jaarlijkse Kerstmarkt. Het zal dit jaar de tiende editie zijn!

De gezellige sfeervolle kerstmarkt, met live muziek, wordt gehouden in en Het Anker en in de Haven en buiten in de verwarmde tent. We hebben ruimte voor ongeveer 45 kraampjes. We hopen weer op aanmeldingen met allerlei verschillende winter- en kerstattributen, maar ook stands voor het goede doel of verenigingen zijn welkom.

Op het plein is er nog genoeg ruimte voor de verkoop van diverse kerst en aanverwante spullen. Dus heb je leuke of lekkere winter- of kerstartikelen te koop en wil je wel eens op de kerstmarkt staan, meld je dan heel snel aan. Ook is er de mogelijkheid voor mensen die een (kerst gerelateerde) hobby hebben om hun werk te laten zien.

De kosten voor een kraam zijn € 5,- (inclusief twee consumptiebonnen). Bij opgave graag doorgeven hoeveel ruimte/tafels je nodig hebt en wat je gaat verkopen of laten zien. Opgeven kan tot 1 december 2019, maar vol is vol. De kerstmarkt is van 18.00 uur tot 21.30 uur.

Opgave bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 0594-659810 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 06-15108652