Eind augustus zijn we weer begonnen met de repetities van het nieuwe seizoen. Een bijzonder seizoen, we spelen voor de 25e keer !!! We spelen dit seizoen een avondvullend blijspel met de veelbelovende titel: "Bikini's & Bratwurst".

De afgelopen 3 seizoenen hebben we in Kornhorn gespeeld. Toen we in 2016 plotseling een nieuwe repetitie en opvoeringsplek moesten zoeken, en er in Doezum op dat moment geen geschikte ruimte was voor ons, zijn wij naar Kornhorn 'verhuisd'. Wij zijn daar zeer gastvrij ontvangen . Voor ons een gok, maar het heeft allemaal goed uitgepakt: de Doezumers kwamen ook in Kornhorn naar onze uitvoeringen. Wij zijn de mensen van Het hornhuus dan ook erg dankbaar voor hun gastvrijheid, meedenken en medewerking , en de plezierige samenwerking.

Maar onze gedachte is altijd geweest: de toneelvereniging van Doezum hoort in Doezum !! Inmiddels zijn we 3 jaar verder en staan de ontwikkelingen in Doezum wat betreft de realisatie van een dorpshuis niet stil. Ook de toneelvereniging wil de plannen voor het nieuwe dorpshuis steunen! De opbrengst van de catering van de vier uitvoeringsavonden is geheel voor de realisatie van het nieuwe Dorpshuis.

Alle avonden waren uitverkocht en het publiek heeft genoten van het spel van de spelers. Het decor was prachtig, wie had dat kunnen denken: Doezum aan zee met een echte beach! De hele zaal van De Haven was omgetoverd als één groot decor voor het toneelstuk.

Op de vierde uitvoeringsavond werd Corien Marinus verrast met een presentje, omdat zij als enigste speelster ook 25 jaar toneel speelt bij Apart Volk.