Zondag 23 juni is iedereen welkom voor de kerkdienst. De afsluiting van de feestweek zal een soort tentdienst zijn. Deze keer geen kerkdienst maar een bijeenkomst waar je even tot jezelf kunt komen en wat jou bezighoudt en beweegt. En waar je ook kunt horen wat je dorpsgenoten raakt. Hiervoor zijn we op zoek naar muziek die je raakt. Welk lied raakt bij jou een gevoelige snaar? Welk nummer is voor u onlosmakelijk verbonden met die bijzondere herinnering? Welk liedje verwoordt wat voor jou belangrijk is?

Het kan van alles zijn; iets uit de Top 2000, een kinderliedje, een hit van vroeger, een gezang of een psalm. We gaan een band uitnodigen om de liederen te spelen en te zingen. Meezingen kan natuurlijk ook. En wil je je eigen nummer zingen of spelen dan horen we dat graag. Behalve veel mooie muziek zal er ook gelegenheid zijn voor het aansteken van een kaarsje, een moment van stilte en gesprek. Wilt u de antwoorden op de volgende vragen opschrijven of mailen? Inleveren kan bij Fam. de Vries Renkemastraat 15 of bij ds. Christel Minnaard Prov.weg 79. Of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen dan na overleg met de band contact opnemen.

1.Naam.
2.Telefoonnummer of email:
3. Ik wil zelf zingen/ muziekinstrument bespelen:
4. De titel van het lied of nummer en graag informatie over dit nummer zoals artiest, muziekbundel of een link naar een filmpje.
5.Waarom dit nummer of lied zo bijzonder voor mij is. Een paar woorden zijn genoeg.

We nemen contact op om te vragen of hier iets van verteld mag worden tijdens de bijeenkomst en zullen overleggen over hoe en wat er gezegd wordt. We zijn benieuwd wat we binnen krijgen. Familie de Vries en ds.Christel Minnaard.