Speurtocht

Hallo Allemaal. We hebben voor jullie een speurtocht uitgezet die jullie kunnen lopen wanneer het jullie maar past. Gedurende week 31+ 32 hangen er achter verschillende ramen op de route letters. Het is de bedoeling dat tijdens het lopen van de speurtocht dertien letters verzamelt worden die in de juiste volgorde gezet moeten worden en zo een woord vormen. Niet aanbellen bij de “letter-adressen”, alleen de letter(s) noteren.

Dit is de route: We starten bij de Haven (Perastraat) We gaan links af richting de Provincialeweg. Aan het einde gaan we rechts af de Provincialeweg op. Na 125m. gaan we rechts af het Kerkplein op. Na ca. 75m. gaan we rechts af het Kerkpad in. Aan het einde van het Kerkpad gaan we links af de Perastraat in. Aan het einde gaan we links, de Renkemastraat in. Deze lopen we uit en gaan rechts af de Eesterweg op. Na ca. 750m. gaan we rechts af het Doppad op. Bij de splitsing houden we links aan en volgen het pad over 400m. tot we links af kunnen naar de Houtsingel. Daar gaan we links af en volgen de Houtsingel en lopen door richting de Krythestraat. Daar gaan we rechts af. We vol gen de Krythestraat voor 200m. en gaan links af de Terpstrastraat in. Deze volgen we tot aan de Provincialeweg. Daar gaan we rechts af de Provincialeweg op en gaan na 150m. rechts af de Perastraat in en we eindigen waar we gestart zijn: bij de Haven. 

Hebben jullie alle 13 letters onderweg genoteerd? Dan moeten ze nog in de juiste volgorde! De oplossing mag ge-appt worden naar 06-20082357 o.v.v. oplossing en naam. Veel succes en veel plezier! 

De winnaar van de speurtocht wint een kinderbox bij Anytyme de Daltons in Grootegast!