TOERTOCHT voor motor of auto.

Met een opkomst van 72 motorrijders en 10 auto's kunnen we deze actie voor het Dorpshuis zeer geslaagd noemen. Veel complimenten over de mooie route's. Volgend jaar, de tweede zaterdag in september, gaan we voor de derde keer van start met motoren, auto's en dan ook een korte route voor brommers.

Beste motorrijder/rijdster of autobestuurder/ster, Op zaterdag 12 september 2020 hopen we voor de tweede keer een motor/auto toertocht vanuit Doezum te organiseren. De opbrengst is natuurlijk ook dit jaar bestemd voor ons nieuwe dorpshuis. De lange tocht heeft een lengte van ongeveer 197 km, de korte route is ongeveer 126 km. Beide routes gaan door een gedeelte van de provincies Groningen en Drente. De route kunt u inlezen in uw navigatie en indien nodig zijn de routes ook op papier verkrijgbaar. De start is bij `t Anker, Perastraat 13 (voormalig PKN) in Doezum en u kunt starten tussen 9.00 en 13.00 uur. We hebben dan de koffie klaar. Bij terugkomst hebben we uiteraard ook nog wat voor de inwendige mens. Ook belangstellenden die niet meerijden zijn natuurlijk van harte welkom om gezellig koffie te drinken of iets te eten. We hopen dat we weer een mooie dag hebben met veel gezelligheid en een leuke route.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.