Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Ook Vereniging Ons Dorpsbelang doet als vereniging ook mee met deze actie. Zie hier de link: https://www.rabo-clubsupport.nl/noordenveld-west-groningen/deelnemers/details/117121-vereniging-ons-dorpsbelang?zoekterm=ons+dorpsbelang. Bent u dus lid van de Rabobank? Log in en steun ons.  

 

Over Vereniging Ons Dorpsbelang

Vereniging Dorpsbelang Doezum komt op voor de belangen van het dorp Doezum. Daarnaast organiseren, coördineren en ondersteunen wij activiteiten in en om het dorp voor jong en oud. Dit ter bevordering van de saamhorigheid en leefbaarheid van het dorp.

Ons doel

Momenteel is stichting Dorpshuis Doezum bezig met het opzetten van een dorpshuis. Aangezien een dorpshuis bijdraagt aan de doelstelling van de vereniging willen wij als vereniging ook onze bijdrage hieraan doen. We willen dan ook zoveel mogelijk geld inzamelen om een mooie gift (in materiële zin) te kunnen geven aan het dorpshuis!