Standhouders gevraagd voor de Kerstmarkt in Doezum Op 13 december2019 in De Haven/Het Anker aan de Perastraat.

Vakantie voorbij en kinderen weer naar school, de regelmaat keert terug. De zomerevenementen zijn voorbij, maar in Doezum zijn we al weer druk met het organiseren van een groots winterevenement; de jaarlijkse Kerstmarkt. Het zal dit jaar de tiende editie zijn!

De gezellige sfeervolle kerstmarkt, met live muziek, wordt gehouden in en Het Anker en in de Haven en buiten in de verwarmde tent. We hebben ruimte voor ongeveer 45 kraampjes. We hopen weer op aanmeldingen met allerlei verschillende winter- en kerstattributen, maar ook stands voor het goede doel of verenigingen zijn welkom.

Zondag 23 juni is iedereen welkom voor de kerkdienst. De afsluiting van de feestweek zal een soort tentdienst zijn. Deze keer geen kerkdienst maar een bijeenkomst waar je even tot jezelf kunt komen en wat jou bezighoudt en beweegt. En waar je ook kunt horen wat je dorpsgenoten raakt. Hiervoor zijn we op zoek naar muziek die je raakt. Welk lied raakt bij jou een gevoelige snaar? Welk nummer is voor u onlosmakelijk verbonden met die bijzondere herinnering? Welk liedje verwoordt wat voor jou belangrijk is?

Het kan van alles zijn; iets uit de Top 2000, een kinderliedje, een hit van vroeger, een gezang of een psalm. We gaan een band uitnodigen om de liederen te spelen en te zingen. Meezingen kan natuurlijk ook. En wil je je eigen nummer zingen of spelen dan horen we dat graag. Behalve veel mooie muziek zal er ook gelegenheid zijn voor het aansteken van een kaarsje, een moment van stilte en gesprek. Wilt u de antwoorden op de volgende vragen opschrijven of mailen? Inleveren kan bij Fam. de Vries Renkemastraat 15 of bij ds. Christel Minnaard Prov.weg 79. Of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen dan na overleg met de band contact opnemen.